De organisatie binnen de studentraad bestaat uit:

–        Het bestuur;

–        De leden;

–        Een docent die de academie vertegenwoordigt.

De studentenraad is zowel in ’s-Hertogenbosch als in Tilburg aanwezig. Hierbij is gekozen om elke locatie een eigen bestuur te geven. Samen vormt dit het dagelijksebestuur

 

Verder bestaat de studentenraad uit leden. De leden kiezen vervolgens een commissie, waarin zij diverse taken uitvoeren.

Zo hebben we de:

–        Promotiecommissie, met als taak het werven van nieuwe leden, aanwezig zijn bij introkamp en diverse andere activiteiten;

–        Kwaliteitscommissie, met als taak het behandelen van klachten, het op peil houden van de opleidingskwaliteiten en vele andere taken.

 

Daarnaast zullen enkele studenten geselecteerd worden om als afgevaardigde van de studentenraad aanwezig te zijn bij bijeenkomsten van de:

–        Academieraad;

–        Onderwijscommissie;

–        Werkveld Advies Commissie (WAC).

 

Ook de academie is vertegenwoordigd binnen de studentenraad. Deze rol wordt vervuld door mevrouw G.J. Smit.

De rol die mevrouw Smit inneemt is in grote mate adviserend. Zo zullen (toekomstige) veranderingen binnen de academie worden aangekaart door mevrouw Smit en verder worden behandeld door de studentenraad. De beslissingen die worden genomen worden gemaakt door de studenten.

Daarnaast heeft mevrouw Smit vele jaren ervaring als communicatie docent en beschikt zij over een uitgebreid netwerk binnen de academie. Hiervan maakt de studentenraad dankbaar gebruik.